Zakaj so moji izdelki tako posebni?

Zakaj je taka cena
14. septembra, 2022
Izberi torbico, ki se ujema s tvojim stilom “Nasveti za izbiro prave torbice glede na tvoj slog oblačenja”
14. aprila, 2023
Zakaj je taka cena
14. septembra, 2022
Izberi torbico, ki se ujema s tvojim stilom “Nasveti za izbiro prave torbice glede na tvoj slog oblačenja”
14. aprila, 2023

Si prvič na moji spletni strani? Naj te lepo pozdravim in povem, da si dobrodošla oz dobrodošel :)

Predvidevam, da me ne poznaš in tudi ne veš kakšna je moja zgodba, nič hudega, sem večino napisala tukaj - O MENI preberi, boš izvedel/a več o meni. 

Se sprašuješ kaj je posebnega pri mojih izdelkih ... to, da so narejeni v sodelovanju s teboj. Torbice, nahrbtnike ali toaletke, ki jih vidiš v spletni trgovini, niso na zalogi, saj so bili vsi narejeni v sodelovanju s stranko in tudi zanjo narejeni. No, ko pa nastane nova kolekcija, čisto po mojih oblikovnih idejah, pa pristanejo izdelki v kategoriji NA ZALOGI in so na voljo takoj.

Sedaj pa ti malo bolj razložim, kaj pomeni to, da so izdelki narejni v sodelovanju s teboj. Vsi smo unikatni, vsak človek, žival, stavba, predmet, .... vseee na svetu je unikatno, zato je bila tudi moja želja že od samega začetka, da ustvarim unikatne izdelke, ki bodo ustvarjeni za vsako posamezno osebo. 

Nekateri imajo raje bolj pisane vzorce, spet drugi prisegajo na klasiko, tretji bi imeli le črne torbice, ... tako sem se odločila, da to izbiro prepuščam vam.

To pomeni, da ko najdeš sebi primerno torbico, nahrbtnik ali kateri drugi izdelek na spletni strani, lahko v opombe pri naročilu napišeš katere barve in vzorce želiš imeti na svojem izdelku ali pa mi preprosto pišeš email in skupaj odkrijeva katera kombinacija je zate. Ponavadi te prosim, da mi poveš katere barve in vzorčki med MATERIALI NA ZALOGI, so ti všeč in ti na podlagi želja pripravim nekaj kombinacij iz njih in pošljem fotografije, da si lažje zamisliš, kako bo izgledala tvoja torbica in izbereš katero kombinacijo bi želela.

To je tako preprosto, ko veš kaj ti je všeč in kaj iščeš, jaz ti pa pomagam realizirati.

Ko izbereš kombinacijo, se pogovoriva o žepkih, kje bi jih želela imeti in ali naj bodo na zadrgico ali brez.

Na koncu določiva še naramnico, ali ji dodava ketnico/verižico ali jo pustiva le iz umetnega usnja, to vse se odločiš sama in si prilagodiš torbico, da je taka, kot jo potrebuješ.

Seveda pa imaš možnost izbire trdil za celotno torbico ali pa le trdno dno, to tudi dorečeva.

Taraaaa, tako so upoštevane vse tvoje želje in čas je, da ti sporočim še datum, ko bo izdelek izdelan in odposlan ... nato pa moje roke stopijo na delo in pripravijo naročen izdelek, da ti ga odpošljem.

Celoten postopek ni zahteven, je pa v sodelovanju s teboj, če si seveda želiš unikatno in personalizirano torbico. Če pa želiš že videno v spletni trgovini, pa jo lahko tudi naročiš in ti izdelam podobno kot na fotografiji .... zakaj pravim podobno?! ker vse delam sama in je vse ročno delo, je težko narediti natančno kopijo in je ponavadi vsaka svoj skriti unikat, vam mogoče neopazno na prvi trenutek, meni pa so taki majhni detajli opazni in jih naredim namenoma, da je izdelek vedno samo en.

Upam, da sem ti razložila, kako vse skupaj poteka in da vidiš da je čisto preprosto :) ker pa se še vedno lahko najdejo nova vprašanja, pa veš, da me najdeš na socialnih omrežjih - facebook ali instagram, ali pa mi piši po mailu info@homemadebagswithlove.si ali pa preprosto piši na spletni strani v klepet v živo ali na kontaktni obrazec, za vse, ki pa radi klepetate, sem pa na voljo tudi na mobilni številki - VSI KONTAKTI.

Dodaj odgovor