Novi izdelki

GRATIS POŠTNINA

PLAČILO S KREDITNO KARTICO

PAYPAL PLAČILO

PLAČILO PO PREDRAČUNU

POGOVOR V ŽIVO

Unikatne in ročno izdelane torbe in nahrbtniki By Anja

 
 

Dobrodošli v moji spletni trgovini. Vabljeni k ogledu torb in nahrbtnikov, ki jih oblikujem, šivam in predstavljam sama. Vse torbe so unikatne in ročno izdelane. Narejene so po naročilu in jih nimam na zalogi.

Že od majhnih nog sem sanjala, da bom kreirala in ustvarjala izdelke. Moja pot do odraslih dni, ni bila kreativno zaznamovana, zato pa sem se pri 36 letih odločila, da se vrnem v tiste otroške dni in začnem ustvarjati izdelke, o katerih sem sanjala že kot majhna deklica. Prvi preblisk sem dobila, ko sem želela imeti točno določeno blago na domačih blazinah in sem se odpravila v meni najbližjo trgovino z meterskim blagom in začela s šivanjem. Seveda sem bila nad izdelkom izredno navdušena in ga ponosno razkazovala. Ker so bile vse blazine okrašene z morskim vzorcem in mi je ostalo še kar nekaj blaga, sem se odločila, da bi bilo zanimivo imeti torbo za na plažo v istem vzorcu :). V tem času, pa sta praznovali rojstni dan tudi moji mlajši sosedici in me nagovorili, da poskusim narediti zanju vrečo nahrbtnik na vrvice iz umetnega usnja. Tako sta ustvarili vzorec, ki jima je bil všeč in sta nastali vreči.

In tako se je zgodba s torbicami in nahrbtniki pod imenom Homemade Bags With Love začela. Ime je izbral sin in meni se je vtisnil v srce in ustvarjalno dušo <3.

Vsaka torba, nahrbtnik ali vreča je ustvarjena v sodelovanju s kupko/kupcem. Po okvirni ideji (željeni obliki) kupke/kupca, skupaj pogledamo barve materiala, ki jih imam na voljo in določimo razvrstitev in barvne linije, ki si jih zaželi in tako ustvarimo kombinacijo, ki vam je najljubša. Skozi celoten proces je kupka/kupec vključena, saj pošiljam slike in skupaj določamo podrobnosti :).

Večino oblik torb in nahrbtnikov, smo preoblikovale skupaj in s tem ustvarile novo obliko in barvno kombinacijo, zato sem vedno odprta za predloge in če sem zmožna uresničiti vaše želje, jih z veseljem. Zato rada povem svojim kupkam/kupcem, da sem jim vedno na voljo, v primeru, da pride do kakršnekoli težave glede izdelka :) samo pokličejo naj!

Moja želja je, da vam torbica ali nahrbtnik narišeta nasmeh na obraz, ko si ju nadenete.

Homemade Bags With Love (*Domača izdelava torb z ljubeznijo*), Anja

parallax background

Pišite mi


    Če vas kaj določenega zanima, mi pošljite vprašanje.

    sl_SISlovenščina