Unikatne in ročno izdelane torbe in nahrbtniki

By Anja

Dobrodošli v moji spletni trgovini. Vabljeni k ogledu torb in nahrbtnikov in ostalih izdelkov, ki jih oblikujem, šivam in predstavljam sama. Vse torbe so unikatne in ročno izdelane. Narejene so po naročilu in jih nimam na zalogi.

Ali te zanima kaj več o meni, predlagam, da si prebereš spodnje vrstice in me spoznaš :)

Že od majhnih nog sem sanjala, da bom kreirala in ustvarjala izdelke. Moja pot do odraslih dni, ni bila kreativno zaznamovana, ampak me je ponesla v svet oglaševanja. V 12ih letih v oglaševanju sem v vsem tem stresu začutila, da je dovolj in da moram narediti spremembo, če ne bom pregorela. In tako je prišla odločitev, da se konec leta 2019, pri mojih 36 letih vrnem v tiste otroške dni in začnem ustvarjati izdelke, o katerih sem sanjala že kot majhna deklica. Prvi preblisk sem dobila, ko sem želela imeti točno določeno blago na domačih blazinah in sem se odpravila v meni najbližjo trgovino z meterskim blagom in začela s šivanjem. Seveda sem bila nad izdelkom izredno navdušena in ga ponosno razkazovala. Ker so bile vse blazine okrašene z morskim vzorcem in mi je ostalo še kar nekaj blaga, sem se odločila, da bi bilo zanimivo imeti torbo za na plažo v istem vzorcu :).

In tako se je zgodba s torbicami in nahrbtniki pod imenom Homemade Bags With Love začela. Ime je izbral sin in meni se je vtisnil v srce in ustvarjalno dušo.

Da sem sprejela najboljšo odločitev, ko sem se vrnila v ustvarjalne vode, se je pokazalo leta 2020, z začetkom pandemije. Glede na to, da je to delo, ki mi polni srce in ustvarjalno dušo, sem skozi celoten čas pandemije, plula lažje in srečnejše, ker me je delo izpopolnjevalo in razveseljevalo, za kar sem hvaležna vsaki kupki/kupcu posebej.

In tako so nastajali izdelki in do sedaj (konec leta 2023), je nastalo že več kot 2.500 izdelkov :). Vsaka torba, nahrbtnik, toaletka,... je ustvarjena v sodelovanju s kupko/kupcem. Po okvirni ideji (željeni obliki) kupke/kupca, skupaj pogledamo barve materiala, ki jih imam na zalogi in določimo razvrstitev in barvne linije, ki si jih zaželite in tako ustvarimo kombinacijo, ki vam je najljubša. Skozi celoten proces je lahko kupka/kupec vključena, saj vam lahko pošljem fotografije in skupaj določamo podrobnosti :). Celoten proces nakupa pa sem opisala tukaj.

Komunikacija poteka po elektronski pošti ali po telefonu, veliko hitreje pa tudi preko socialnih omrežij - Facebook in Instagram zasebnih sporočil.

Večino oblik torb in nahrbtnikov, smo preoblikovale skupaj in s tem ustvarile novo obliko in barvno kombinacijo, zato sem vedno odprta za predloge in če sem zmožna uresničiti vaše želje, jih z veseljem.

V tem času pa je nastalo že kar nekaj kolekcij in sicer LumniAnja , Bubble kolekcijaPomladna kolekcija 2021 in NEW.1.22.

LumniAnja je moja najnovejša kolekcija, ki je nastala leta 2024. Majhne in trdne moderne torbice, na katere sem izjemno ponosna. Leta truda, znanja, preizkušenj je zajetih v to kolekcijo in je moja resnično najsvetlejša kolekcija v smislu novosti na področju šivanja in ustvarjanja.

Bubble kolekcija je bila ustvarjena po vzorcu, ki krasi torbice in ostale izdelke. Je izjemno moderen in zabaven vzorec, ki lahko popestri še čisto vsak izdelek.

Kolekcija NEW.1.22 pa je čisto moja zasnova od kroja naprej :) in sem nanjo toliko bolj ponosna.

Pomladna kolekcija je bila ustvarjena s kupljenim krojem na spletu in je izjemno priljubljena pri kupkah in sicer še najbolj - Black Beauty.

Najbolj pomembno pa je, da moje kupke/kupci veste, da sem vam vedno na voljo, v primeru, da pride do kakršnekoli težave glede izdelka :) samo kontaktirajte me!

Ponosno pa lahko povem, da se velik del kupk vrača in naroča vedno nove torbice, nahrbtnike in ostale izdelke in mi z veseljem povedo, da čeprav je izdelek, ki so ga naročile pri meni pred časom/leti še vedno brezhiben, so se odločile, da si popestrijo garderobo z novim dodatkom :). Ob takih sporočilih čutim neizmerno hvaležnost in srečo!

Moja največja želja je, da vam torbica ali nahrbtnik narišeta nasmeh na obraz, ko si ju nadenete.

Homemade Bags With Love (*Doma izdelane torbe z ljubeznijo*), Anja

KONTAKT
Blog zapisi, ideje in nasveti :)