NEW.1.22 – Nova Kolekcija torbic in nahrbtnikov

Barve in vzorčki na zalogi
21. januarja, 2022
Barve in vzorčki na zalogi
21. januarja, 2022

Nova kolekcija po imenu NEW.1.22 je nastajala v mojih mislih zadnje leto dni.

Ker tudi sama zelo rada nosim klasične dodatke, sem si želela poustvariti torbico in nahrbtnik, ki bi odsevala mene. Kitke oz pleteni vzorec, mi je že od nekdaj pri srcu, saj sem rada kvačkala in štrikala, zato je bil "must have" vzorec, ko sem iskala pravo kombinacijo. Ker sem želela ohraniti te čiste in gladke linije, sem dodala enobarvno gladko usnje in popestrila celotno kombinacijo s srebrno zadrgo.

Tako je nastala kolekcija s pletenim vzorcem v črni barvni kombinaciji, gorčični barvni kombinaciji in temno modri barvni kombinaciji. S časoma jim bom dodajala še ostale barvne želje, v mislih imam rjavo in rdečo barvno kombinacijo.

V želji, da torbica oz. nahrbtnik obdržijo videz, tudi ko jih napolnite, sem jim v celoti dodala trdilo DECOVIL in na dno torbice še dodatno trdilo, ki omogoča, da ostaja dno nespremenjene oblike, ko je polna.

Na sprednjem zunanjem delu torbice je večji žep, ki je namenjen telefonu, ključem in ostalim malenkostim, za katere želimo, da so nam takoj na voljo. V notranjosti torbice je podloga iz vodoodpornega poliestra, ki vam omogoča, da jo obrišete z mokro krpo ali vlažnimi robčki in s tem očistite nečistoče, ki se naberejo. Prav tako, pa sta v notranjosti dva večja žepa in sicer ima en dodano zadrgo, drugi pa je odprti žep.

Nahrbtnik ima na sprednjem zunanjem delu žep za ključe in ostale malenkosti, za katere želimo, da so nam takoj na voljo. V notranjosti nahrbtnika je podloga iz vodoodpornega poliestra, ki vam omogoča, da jo obrišete z mokro krpo ali vlažnimi robčki in s tem očistite nečistoče, ki se naberejo. Prav tako, pa je v notranjosti en odprti žep za ostale malenkosti.

Naramnici pri torbici sta narejeni iz umetnega usnja in merita - dolžine približno 70 cm in širine približno 2 cm. Naramnici pri nahrbtniku sta prilagodljivi z razdelilnikom in si jih lahko po želji skrajšate ali podaljšate.

Vsaka torbica in nahrbtnik v kolekciji NEW.1.22 ima srček z logotipom moje znamke HomemadeBagsWithLove in predstavlja to mojo ljubezen, ki jo čutim ob ustvarjanju izdelkov v moji šivalnici, kjer je največja želja, da vam vsak naročeni izdelek, prinese velik nasmeh na obraz, ko ga nosite in uporabljate.

 

Dodaj odgovor