Najboljše ideje za darila za prijateljice in družino

5 razlogov, zakaj bi morala imeti vsaka vsaj eno torbico iz umetnega usnja :)
14. aprila, 2023
5 razlogov, zakaj bi morala imeti vsaka vsaj eno torbico iz umetnega usnja :)
14. aprila, 2023

Ja in spet je prišel čas, čas ko ima prijateljica, mami, teta, sodelavka, ... rojstni dan in ti ne veš kaj bi ji podarila.

Poznam to, tudi sama sem velikokrat na istem :)

Ker ti to osebo najbolje poznaš in ker si prišla na mojo stran z namenom, potem veš, da ima rada personalizirane handmade izdelke in da ji boš podarila nekaj posebnega.

Jupiiiii, bi se oglasila, če bi me slišala :)

Zdaj pa nazaj na problem ... KAJ NAJ JI PODARIŠ?

Najprej se vprašajva: "Ali ima ta oseba raje torbice ali nahrbtnike?" in "Ali ima raje velike ali majhne dodatke?" je mogoče športnica ali pa ima štirinožnega prijatelja in bi bila mogoče zanjo bolj primerna torbica okoli pasu zanjo?

"Ali si opazila, da je njena denarnica že v slabem stanju in bi mogoče potrebovala novo?"

 Če pa veliko potuje, potem bi bile zanjo super pripomoček toaletka, da lahko vanjo zloži svoje dodatke.

In če ima veliko kozmetike, ki jo rada nosi s seboj, bo popolno darilo večja toaletka v katero lahko pospravi tako čopiče kot tudi paletke.

Lahko pa naročiš napis po želji in ti na folijo izrežem besedilo in ji ustvariš personalizirano majico tako, da zalikaš izrezan napis na majico.

Če pa rada ustvarja imam na izbiro pisano paleto panel iz umetnega usnja in ji lahko podariš ustvarjalni material in podaš navodila kako naj si naredi svoj izdelek. Veliko navodil je na voljo na Pinterestu in predstavljaj si kako bo navdušena, če ji v darilno škatlo nabereš vse za izdelavo toaletke in priložiš še navodila, kako to ustvari sama :)

Za vse nežne duše, ki jim neizmerno veliko pomeni darilo s pomenom imam pa obeske v obliki metuljev, tačk in zvezdic, ki jih lahko personaliziraš čisto po njenem okusu in dodaš tisto piko na i :)

Pa še nekaj sem se spomnila :) copatov ni nikooooli preveč, zato bodo vedno najboljše darilo, sploh pa, ker lahko izbereš videz, ki bo pisan obdarjenki na kožo.

Mislim, da sem ti pomagala z idejami ... v primeru, da pa še nisi našla popolno darilo zanjo, nikoli ne boš zgrešila z DARILNIM BONOM, da si obdarjenka lahko izbere darilo po svojih željah in okusu :)

Dodaj odgovor