MNJENJA IZ FB in IG

Tina


Toaleta že zelo lepa , prostorna in uporabna.

Tina


Meni moja NAJLJUBŠA torbica, izredno kvalitna, prostorrna in uporabna.

Tina


Kot za vsak nakup, navdušena tudi nad tem. Nosljiva povsod. Meni je TOP TOP TOP.

Anja


Velika, prostorna, narejena tako kot se si želela.

Anja Rotman


Denarnica je vrhunska. Dovolj velika a ne prevelika. Ima veliko prostorov za kartice. In še prostor za slike ima.

Mojca Venta


Bejba,pa a sm ti že povedla da si carica? 🍀❤️ Nikoli ampak res nikoli ne razočaraš🍀❤️ vedno presenetiš 💪🍀❤️ vedno se veselim tvoje pošiljke ❤️🍀 in vedno sem srečna,da sem te/sva se našli 🍀❤️ denarnica je T O P ❗❗❗ Mehka, prostorna, fukncionalna... Žepki za kartice niso trdi,kartice gredo lepo not, drobižnica je waaaw velika,kar je super za moje kovančke 💪 izgled, popolna TERNA 🤗💪 kot bi si jo sama zamislila ❤️ Anja,še enkrat hvala ti ❤️ delaj,ustvarjaj še naprej,ker to ti gre super od rok...in prepričana sem,da si človek,ki dela z dušo in srcem,to se tudi vidi pri tvojih izdelkih ❤️💪

polona.zj


Tale mini čudovita torbica, je danes prišla do mene. Lepo izdelana, krasni materiali, za piko na i pa prijaznost ustvarjalke in hitra izdelava ter dostava. Še se bomo srečali ❤️ hvala še enkrat ❤️

prezeljnika4


Res super torbica, zelo elegantna in vidi se da je res kvalitetna. Definitivno priporočam nakup🥰

Darja


Moja prva torbica izdelana po mojih željah. Z veseljem jo nosim v poletnih časih, ki jo kombiniram k sandalom in lahkim poletnim oblačilom. Anja se je izjemno lepo potrudila da je ujela vse barvne odtenke ki mi ustrezajo. Hvala Anja, z veseljem jo nosim.

Nataša


Čudovita peresnica! Bila je za darilo v zadnjih minutah in Anja se je zares potrudila s hitro izdelavo in hitrim pošiljanjem. Ko sem odprla paket je bila še lepša kot na sliki. Zelo priporočam!

Nataša


Kako edinstvena in čudovita torbica je to 🙂 Hvala za izpolnitev še te želje, res po meri narejeno. Z velikim veseljem in ponosom jo nosim! Krasno izdelana, z vsemi detalji, ki se še pa še ujemajo. Uauu. Hvala Anja

Petra


Čisto po mojih željah, unikatna samo zame. Zelo zadovoljna! Hvala

Maja


Obožujem tole torbico. Tako srečna sem, ker jo imam. Poleg tega, da je zelo lepa, je tudi zelo praktična.

Alissa


Najlepši copatki na svetu 🙂

Katja


Odlična torbica! V živo je še lepša! 🙂

Simona


Odlično sešit etui za mobi, kompakten material, skratka zelo lep na izgled in uporaben izdelek.

Gaia


Za ta nahrbtnik sem naredila custom naročilo in nahrbtnik se je izkazal fenomenalno. Zelo zelo čudovit in umetno usnje je tko mehko, vendar čvrsto. Zelo dobra kakovost. Anja je tudi zelo prijazna in potrpežljiva. 100% pripročam!!

Rochel


I love the strap and this looks better on my bag. So thank you again.

Adelita


Obesek je ČUDOOVIT. Se lepsi je v zivo, ze komaj cakam, da ga predam dalje. In rocno napisana misel, top.. vidi se, da delate s srcem . ze komaj cakam, da narocim se kaj, se enkrat HVALA, zelo sem zadovoljna.

Jasna


Prejela sem nahrbtnik, zelo lepo narejeno in notri tako pregledno. Res mi je všeč. Trenutno je večinoma poln stvari, ki ji rabim z dojenčkom na poti in lahko vse tako pospravim, da je pregledno in ostane dovolj prostora še za kaj. V prejšnjem je bilo vse nametano in sem rabila nekaj časa predno sem našla karkoli. Tako da hvaalaaa, zelo lepo.

Mojca


Hvala ti, zelo dobro delo si opravila, upravičeno si lahko ponosna nase! Mogoče bi si želela le, da bi bila ta glavna zadrga črna, ampak sem prepričana, da si imela dober razlog za to, da je bela. V glavnem super sem zadovoljna pa še računalnik stane notri, kar je najbolj važno.

Ela


Copatki so top, velikost kot ulita in tako mehki. Super so res hvala bam se enkrat za vse, narocim se kdaj sigurno.

Aleksandra


Torbica prispela. Hvala iz srca. Najlepša je.

Maja


Danes sem prejela paketek. V živo so vse stvari še veliko lepše. Sem zelo zadvoljna. Še enkrat hvala.

Anja


Danes sem dobila torbico in moram rečt da je v živo še lepša. Tudi notranjost je točno taka kot sem si želela. Še enkrat hvala.

Mateja


Prejela torbico in ruzak. Perfektno. To je to. Hvala še 1x za korektnost in smo še na vezi.

Tina


Pred dnevi sem za rojstni dan dobila vaš nahrbtnik na vrvice ... zelo je lep, najlepša hvala za super izdelavo. Zanima me, ali bi bilo možno izdelati še toaletno torbico, ki bi bila v teh "barvah".

Natalija


Hvala za prečudovito torbico. Sva kmalu spet na vezi za novo.

Martina


Moram pa še povedati, da sem na začetku poletja pri vas naročila torbo za na plažo, ki sem jo res dolgo izbirala in sva bila s fantom izjemno zadovoljna z njo. Sva res veliko lahko spravila vanjo, ko sva bila po cele dneve na plaži. Moj fant je tudi rekel, ko jo je prvič nesel. Da so te široke naramnice zakon, ker ne režejo v kožo.

Nevenka


Sedaj lahko povem. Krasna je. V živo še lepša!

Nina


Zaželela sem si torbico za okoli pasu, predvsem za v hribe, kjer je priročno, da imaš telefon pri roki. Anja je več kot odlično poskrbela za mojo željo.

Mojca


Suuupeer je, prostorna, ful dober razporejena.. Predali mislim... Nc ne iščem, končno imam organizirano, vse popredalčkano, edin dolgo naramnico sem si dala dol, ker je ne uporabljam, drgc pa... Bejba razturala si, spet

Maja


Imam eno pripombo. Zakaj delate tok kvalitetne ruzake zdej pa nimam izgovora da bi kupila novega. Slika skoraj po letu vsakodnevne uporabe. Kot nov.

MNJENJA IZ SPLETNE STRANI