Kako je nastala kolekcija Bubble

Kaj pomeni trajnostna moda
2. februarja, 2022
🦋🐾🌟 OBESKI S POMENOM
31. avgusta, 2022
Kaj pomeni trajnostna moda
2. februarja, 2022
🦋🐾🌟 OBESKI S POMENOM
31. avgusta, 2022

Že nekaj časa obljubljam, da bom predstavila kako je nastala kolekcija Bubble in je končno prišel tudi ta trenutek.

Nekega dne sem brskala po pinterestu, ker sem iskala kako preobleči kavč in ga osvežiti in naletela na vzoreč balončkov na površini tkanine in se mi je zdel izredno prikupen. Ko sem podrobneje brskala, so se mi prikazovali podobnega videza izdelki in med njimi tudi torbica zelo znane tuje blagovne znamke. To je bil prvi preblisk, da želim tudi sama izdelati na moj način torbico v videzu balončkov/mehurčkov/oblačkov, kot želite poimenovati.

Ker si nisem želela, da bi bilo umetno usnje enakega videza kot je na trgu, sem se odločila, da poustvarim vzorec sama in naredim unikaten videz. Tako se je začelo preizkušanje, ki je na koncu prineslo kolekcijo BUBBLE.

Na začetku sem se odločala, ali bo vzorec vodoraven, navpičen ali poševen in na koncu je prevladal poševen videz, kot je sedaj na torbicah viden. Ker sem samouk, ki veliko eksperimentira, sem si vzorec poustvarila z barvnim selotejpom, kot je videti na fotografiji:

Ko sem določila pravilno razmerje, s katerim sem bila zadovoljna in označila celotno območje, s tem, da sem enako razporedila selotejpe, sem dodala polnilo in šivala po selotejpu, da so nastale ravne linije. Postopek sem ponovila še v nasprotno smer in na na koncu dobila vzorec, ki krasi pokrov torbic BUBBLE:

Vprašale se boste zakaj barvni selotejp ... mogoče zato, ker nisem vedela da obstaja pisalo za umetno usnje in ga nisem še našla ... mogoče pa tudi zato, ker mi je ta čudovit selotejp stal v predalu in mi je bil izredno všeč kontrast med njim in umetnim usnjem in sem se igrala s kontrasti in barvami.

Na kratko sem vam opisala, kako je nastala ta zabavna in prekrasna kolekcija, ki mi je v velik ponos, saj nosi delček mojih sanj in preizkušenj, ki si jih tako rada zadam in me njihova uresničitev izpopolnjuje in navdaja z močjo, da zmorem in ustvarim čudovito torbico, ki je hkrati mehka kot oblak in kompaktna da obrdži svojo obliko, kot tudi čarobna zaradi svojih dodatkov.

Dodaj odgovor