Spletna trgovina

Denarnica sivka rožice je kombinacija dveh barv umetnega usnja in sicer na spodnjem trikotnem delu je potiskano umetno usnje videza rožic, na zgornjem delu pa gladko umetno usnje sivka videza.
Denarnica Sivka Rožice
22. maja, 2023
Elegantna črna Torba Milly Dimenzije približno 26×30x8 cm Torba je narejena iz kakovostnega umetnega usnja (skaj-a) in sicer spodnji del torbe krasi črn vzorec rožic, pod pokrovom se nežno kažejo črne bleščice, pokrov pa je narejen iz gladke črne barve, kakovostnega umetnega usnja. Torba je prostorna in ima veliko žepkov in prostorčkov in sicer: - na hrbtnem delu je odprti žepek, ki se zapre z magnetom - v notranjosti ima dva prostora in sicer en se zapira z zadrgo, drugi je odprt - odprti del ima še dva žepka za ključe in mobi. Zgornji del torbe se pokrije s pokrovom na magnet. Spodnji del torbe ima dodano trdilo.
Torba Milly
15. junija, 2023

Torba White Leaves

46,80 64,80  z DDV

Torba White Leaves
Dimenzija približno 25×32×6 cm

Torba je narejena iz kakovostnega umetnega usnja (skaj-a).

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake:
Opis

Torba White Leaves

Dimenzija približno 25×32×6 cm

Torba je narejena iz kakovostnega umetnega usnja (skaj-a). Osnovna barva je bela, ki ji je na sprednji strani dodan pas barvnih rosegold/bež listkov in bisernih kock.

Torba white leaves je klasična torbica, ki ima na hrbtni zunanji strani žep z zadrgo. V notranjosti je vodoodporna pvc podloga in en žepek brez zadrge – možne so prilagoditve po dogovoru.

Naramnica je v celoti iz umetnega usnja (skaja), ki jo je možno prilagoditi po dolžini. Zaradi dodanega razdelilnika na naramnici, jo lahko ali podaljšate ali skrajšate in s tem nosite torbico tako čez prsni koš ali pa na ramenu. Možne so tudi druge izbire naramnice in sicer z verižico – po dogovoru.

Personalizacija torbice je možna po vaši izbiri in sicer na način, da izberete kombinacijo, ki vam je všeč med materialom na zalogi. Med opombe pri oddaji naročila, napišite željeno kombinacijo in podrobne želje.

Prav tako mi v opombe dopišite, na katerem kontaktu ste dosegljivi, za komunikacijo o izgledu končnega izdelka.
Po potrditvi naročila vas obvestim o predvidenem terminu dobave vašega naročenega izdelka.

Več fotografij in video posnetkov je možno pogledati na INSTAGRAMU ali na FACEBOOKU.

Ročno delo izdelano v Sloveniji.

Dodatne informacije
Teža 550 g
Dodatna izbira

Osnovna izbira brez dodatkov, Trdilo na dnu torbice +5€, Trdilo po celotni torbici – Decovil I +15€

Mnenja 0

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Torba White Leaves”

Morda vam bo prav tako všeč…