Spletna trgovina

Denarnica Črna lepotica je vrhunski modni dodatek in simbol brezčasne elegance. Zasnovana v črni barvi, ta denarnica izžareva prefinjenost v vsakem detajlu. Izdelana je iz prvovrstnega umetnega usnja, ki ji daje luksuzen videz in trajnost, da vas bo spremljala vrsto let. Videz denarnice na fotografiji je na spodnjem trikotnem delu - črno bleščeče umetno usnje, na zgornjem delu pa gladko črno umetno usnje. Denarnico si lahko oblikujete po svojih željah ali izberete dotično . Ročno delo izdelano v Sloveniji.
Denarnica Črna Lepotica
30. marca, 2023
torba rosegold zrcalo je klasična torbica v osnovi črne barve z rosegold zrcalom kot dodatek in črno razpokanino na sprednji strani torbice
Torba Rosegold Zrcalo
1. aprila, 2023

Torba Temni Listki

46,80 64,80  z DDV

Torba Temni Listki
Dimenzija približno 25×32×6 cm

Torba je narejena iz kakovostnega umetnega usnja (skaj-a).

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake:
Opis

Torba Temni Listki

Dimenzija približno 25×32×6 cm

Torba temni listki je narejena iz kakovostnega umetnega usnja (skaj-a). Osnovna barva je črna, ki pa so ji dodani temni listki na sprednji strani torbice in črni vzorčki.

Torba temni listki je klasična torbica, ki ima na zadnji zunanji strani žep z zadrgo. V notranjosti je vodoodporna pvc podloga in en žepek brez zadrge – možne so prilagoditve po dogovoru.

Naramnica je v celoti iz umetnega usnja (skaja), ki jo je možno prilagoditi po dolžini. Zaradi dodanega razdelilnika na naramnici, jo lahko ali podaljšate ali skrajšate in s tem nosite torbico tako čez prsni koš ali pa na ramenu. Možne so tudi druge izbire naramnice in sicer z verižico – po dogovoru.

Personalizacija torbice je možna po vaši izbiri in sicer na način, da izberete kombinacijo, ki vam je všeč med materialom na zalogi. Med opombe pri oddaji naročila, napišite željeno kombinacijo in podrobne želje.

Prav tako mi v opombe dopišite, na katerem kontaktu ste dosegljivi, za komunikacijo o izgledu končnega izdelka.
Po potrditvi naročila vas obvestim o predvidenem terminu dobave vašega naročenega izdelka.

Več fotografij in video posnetkov je možno pogledati na INSTAGRAMU ali na FACEBOOKU.

Ročno delo izdelano v Sloveniji.

Dodatne informacije
Teža 550 g
Dodatna izbira

Osnovna izbira brez dodatkov, Trdilo na dnu torbice +5€, Trdilo po celotni torbici – Decovil I +15€

Mnenja 0

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Torba Temni Listki”

Morda vam bo prav tako všeč…