Spletna trgovina

Videz denarnice na fotografiji je na spodnjem trikotnem delu - črno bleščeče umetno usnje, na zgornjem delu potiskano umetno usnje videza barvnih listkov. Denarnico si lahko oblikujete po svojih željah ali izberete dotično . Denarnica Pisani Listki je edinstvenega izgleda in vas bo očarala s svojim živahnim videzom. Izdelana je iz vrhunskega umetnega usnja, ki ji zagotavlja obstojnost in privlačen videz.
Denarnica Pisani Listki
3. marca, 2023
Denarnica Črna lepotica je vrhunski modni dodatek in simbol brezčasne elegance. Zasnovana v črni barvi, ta denarnica izžareva prefinjenost v vsakem detajlu. Izdelana je iz prvovrstnega umetnega usnja, ki ji daje luksuzen videz in trajnost, da vas bo spremljala vrsto let. Videz denarnice na fotografiji je na spodnjem trikotnem delu - črno bleščeče umetno usnje, na zgornjem delu pa gladko črno umetno usnje. Denarnico si lahko oblikujete po svojih željah ali izberete dotično . Ročno delo izdelano v Sloveniji.
Denarnica Črna Lepotica
30. marca, 2023

Torba Mini Urška

46,80  z DDV

Torba mini Urška

Dimenzija približno 21x16x6 cm.

Torba je narejena iz kakovostnega umetnega usnja (skaj-a) in je dodatno utrjena s trdilom Decovil I – zato obdrži obliko in je trdna.

Opis

Torba mini Urška

Dimenzija približno 21x16x6 cm.

Torba mini Urška je manjša, ampak izredno priročna, saj vanjo lahko pospravimo tako telefon kot denarnico in malenkosti, ki jih tako rade nosimo s seboj. Narejena je iz kakovostnega umetnega usnja (skaj-a) in je dodatno utrjena s trdilom.

Njena osnovna barva je črna, ki sta ji dodana srebrni in črni pas z vzorcem

V notranjosti je podloga brez dodatnega žepka (možnost ga je dodati po želji).

Po dogovoru so naramnice delno z verižico ali v celoti iz umetnega usnja (skaja). Naramnico je možno prilagoditi po dolžini. Zaradi dodanega razdelilnika na naramnici, jo lahko ali podaljšate ali skrajšate in s tem nosite torbico tako čez prsni koš ali pa na ramenu.

Personalizacija torbice je možna po vaši izbiri in sicer na način, da izberete kombinacijo, ki vam je všeč med materialom na zalogi. Med opombe pri oddaji naročila, napišite željeno kombinacijo in podrobne želje.

Prav tako mi v opombe dopišite, na katerem kontaktu ste dosegljivi, za komunikacijo o izgledu končnega izdelka.
Po potrditvi naročila vas obvestim o predvidenem terminu dobave vašega naročenega izdelka.

Več fotografij in video posnetkov je možno pogledati na INSTAGRAMU ali na FACEBOOKU.

Ročno delo izdelano v Sloveniji.

Dodatne informacije
Teža 550 g
Mnenja 0

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Torba Mini Urška”

Morda vam bo prav tako všeč…