Spletna trgovina

silver paw with stars
Silver Paw with Stars
27. avgusta, 2022
Obesek Gold butterfly with stars za ključe ali kot okrasek za torbico, z metuljem in zvezdicama v zlato črni kombinaciji.
Gold Butterfly with Stars
27. avgusta, 2022

Silver Paw with Star

8,40  z DDV

Obesek z zvezdico in tačko je iz nerjavečega jekla, meri približno 5 cm.

Na obesku je karabin za pripenjanje na ključe ali torbico.

Barve kovinskih delov, kot na fotografijah so:
– srebrna verižica, srebrna tačka, srebrna zvezdica
– srebrn karabin

Obesek bo dostavljen izključno preko Pošte Slovenije, opremljen bo s sledilno številko in bo predan v poštni nabiralnik.

Na zalogi

Opis

Kovinski obesek Silver Paw with Star iz nerjavečega jekla, je možno pripeti na ključe, ali ga uporabiti kot dodatek in popestritev torbice in nahrbtnika.

Obesek Silver paw with star je lahko prekrasno darilo za rojstni dan, poseben dogodek ali obletnico. Predvsem pa je lahko ta obesek posebno darilo za ljubitelje metuljev in zvezdic.

Zaradi majhnih delov, ni primeren za majhne otroke, saj se ne uporablja kot igrača ampak je modni dodatek.

Preglej še preostale obeske – TUKAJ

Več fotografij in video posnetkov je možno pogledati na INSTAGRAMU ali na FACEBOOKU.

V primeru, da želite ustvariti obesek po svojih željah in mu dodati obeske s pomenom, ki si jih želite, pa to lahko naredite TUKAJ

*Zvezdice polne sijaja, svetijo pot, ki jo odkrivamo in razsvetljujejo misli. Zvezdice polnijo naše življenje s srečo, spomini, objemi, velikimi koraki, kot tudi predstavljajo zvezdice v našem življenju.

<*> Majhni metulji v nas, nas spomnijo na preobrazbo v življenju. Metulji predstavljajo preporod, transformacijo, novo obdobje, srečo, lahkotnost, …

“@“ Kosmate tackę, ki nas spremljajo ali na zemlji ali visoko na nebu, polnijo kosmato ljubezen. Tačke pa so vse naše majhne ali velike kosmate tačke, ki nam oblikujejo življenje na bolje.

Mnenja 0

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Silver Paw with Star”

Morda vam bo prav tako všeč…