Spletna trgovina

torba white snow
White Snow
2. aprila, 2022
torba tatjana je klasična torbica, ki ima veliko žepkov za pospraviti stvari in sicer na sprednji in hrbtni strani je velik žep po celotni dolžini, kot tudi v notranjosti torbice
Torba Tatjana
14. maja, 2022

Izrez Napisa Na Toplotni Foliji Po Naročilu

10,80 18,00  z DDV

Izrez napisa po želji s Cameo Silhouette rezalnikom, do dimenzije max 37,1 x 38,1 cm.

Napis je izrezan na toplotni foliji 4ih različnih barv – bela, srebrna, zlata, črna.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,
Opis

Izrez napisa na toplotni foliji po naročilu.

Toplotno folijo lahko uporabite na različnih materialih – bombaž, poliester, nylon in mešano tkanino.

Folije za toplotni prenos imajo lepilo na hrbtni strani, ki se aktivira s toploto. Po aktiviranju se lepilo poveže s tkanino in ostane trajno na tekstilu. Folija je že opremljena s folijo za prenos, ki omogoča, da se motiv dobro prilega po odstranitvi.

Zalika se z likalnikom ali s toplotno stiskalnico, pri čemer toplotni tlak doseže boljše rezultate (temperatura za toplotni prenos je primerna že pri 130 C).

Dimenziji folij, na katerima je možno pripraviti izrez:
– A4 format (21 x 29,7 cm)
– Max format (37 x 38 cm)

Na izbrano dimenzijo je možno nanizati več napisov ali samo enega (odvisno od dimenzije napisa, ki ga želite imeti, zato preverite pred naročilom, katera dimenzija vam ustreza). Nujno v opombe pripišite želje glede izreza oz. napišite v elektronsko pošto – info@homemadebagswithlove.si , ali bi želeli imeti na izbranem formatu več istih napisov, ali bi želeli več različnih napisov in katerih, ali pa da želite le enega in pripišite željeno dimenzijo napisov, da bodo ustrezali izdelku, kateremu boste dodali napis.

Primerno je za dekliščine in fantovščine, kot tudi zabavne in personalizirane napise za rojstne dni ali pa za preprosto poživitev enobarvne majice s quotom, ki si ga želite.

Za več informacij, me kontaktirajte in bomo našle rešitev, kaj je najbolj primerno za vašo željo.

Pisave, ki so možne za izrez:
– ARIAL oz osnovne pisave v Silhouette studiu
– ES Happiness
– VOGUE GR

Izberite željeno pisavo, s katero želite, da so napisi pripravljeni. V primeru, da želite različne pisave, z različnimi napisi, je potrebno to željo specifično navesti med opombe (katera pisava, kateri napis in koliko takih napisov).

Barve toplotnih FLEX folij:
– Črna
– Bela
– Zlata
– Srebrna

S časoma bodo dodane tudi druge barve na podlagi vaših želja je možno naročiti tudi drugo barvo – za dotično barvo me kontaktirajte.

***Pred izrezom željenih napisov, vam pošljem izgled morebitnega izreza in vse podrobnosti v predogled po elektronski pošti. V elektronski pošti vam tudi pripišem morebitne spremembe, ki so potrebne, da bo izrez kvalitetno opravljen.

***Prosim za jasna in podrobna navodila glede želja, da bo izrez kvalitetno opravljen.

***Za vsa vprašanja se obrnite name po elektronski pošti, preko socialnih medijev FB ali IG, preko kontaktnega obrazca na spletni strani, preko pogovornega okna na spletni strani ali po mobitelu. 

Dodatne informacije
Dimenzija

A4 format (21 x 29,7 cm), Max format (37 x 38 cm), Format po meri

Barve

Črna, Bela, Zlata, Srebrna

Pisava

Arial ali druga iz seznama Silhouette, ES Happiness, VOGUE GR

Mnenja 0

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Izrez Napisa Na Toplotni Foliji Po Naročilu”