Spletna trgovina

Denarnica
4. februarja, 2023
Videz denarnice na fotografiji je na spodnjem trikotnem delu - črno gladko umetno usnje, na zgornjem delu potiskano umetno usnje videza rosegold, bež in črnih listkov. Denarnico si lahko oblikujete po svojih željah ali izberete dotično . Unikatna ženska Denarnico Rosegold Listki vas bo prevzela s svojo kombinacijo listkov in črne barve. Navdihnjena z nežnimi listki dreves, ta denarnica prinaša občutek harmonije in prefinjenosti, obogatena s sijočim črnim detajlom. Izdelana iz vrhunskega umetnega usnja.
Denarnica Rosegold Listki
24. februarja, 2023

Denarnica Temni Listki

48,50  z DDV

Denarnica je dimenzij približno 20×10 cm.

**Črni rebrasti vzorec ni na zalogi in je potrebno izbrati zamenjavo in jo napisati v opombe pri naročilu!

Barve in kombinacije so po izbiri in jih lahko pripišete v opombe pri naročilu ali pa po elektronski pošti. Izberete lahko tudi med preostalimi kombinacijami – DENARNICE.

 

Na voljo po naročilu

Kategorija:
Opis

Denarnica temni listki je dimenzij približno 20×10 cm.

V notranjosti je:
– prostor za 12/15/18 kartic (nujno napisati željeno število v opombe, drugače bom upoštevala, da želite 12 kartic)
– sredinski žepek za kovance
– vmesni prozorni žepek za fotografije
– 4je prekati za gotovino in ostale papirčke

Denarnica je narejena iz kakovostnega umetnega usnja (skaj-a) in njena notranjost iz vodoodpornega poliestra.

Videz denarnice na fotografiji je na spodnjem trikotnem delu – potisk temnih listkov umetno usnje, na zgornjem delu črno umetno usnje rebrastega vzorca. Denarnico si lahko oblikujete po svojih željah ali izberete dotično .

Kombinacije in barve so po želji in jih ustvarimo skupaj. Prosim, da v opombe pri potrditvi naročila, napišete željene barve in kombinacije in vaše dodatne zahteve.
Prav tako mi v opombe dopišite, na katerem kontaktu ste dosegljivi, za komunikacijo o izgledu končnega izdelka.
Po potrditvi naročila vas obvestim o predvidenem terminu dobave vašega naročenega izdelka.

Ročno delo izdelano v Sloveniji.

Unikatna ženska Denarnica Temni Listki, bo očarala s svojim potiskom listkov v videzu črne, bele in sive barve. Navdihnjena z globokimi odtenki temnega listja dreves, ta denarnica prinaša občutek skrivnosti in naravne lepote. Izdelana je iz vrhunskega umetnega usnja, ki ji daje edinstven in trajen videz.

Glavne značilnosti Denarnice Temni Listki:

1. Mistična Eleganca Barv: Denarnica Temni Listki izstopa s svojimi mističnimi in temnimi odtenki listja. Njena barvna paleta ustvarja očarljivo in skrivnostno vzdušje.

2. Kakovostna Izdelava: Vsaka Denarnica Temni Listki je izdelana z veliko pozornostjo do detajlov. Materiali zagotavljajo obstojnost in brezhibnost izdelka.

3. Praktična Organizacija: Denarnica vsebuje več predelkov za kartice, ločen prostor za bankovce in priročen žep za kovance. Hkrati pa je opremljena s prozornim žepkom za fotografije.

4. Povezava z Naravo: Z Denarnico Temni Listki boste nosili kos narave vedno s seboj. Njena simbolika vas bo spominjala na mističnost in lepoto, ki jo skriva narava.

5. Darilo za Vse, ki Cenijo Naravo: Denarnica Temni Listki je odlično darilo za vse, ki cenijo videz narave in ljubijo eleganco.

Odkrijte skrivnostno lepoto in eleganco z Denarnico Temni Listki. Z njo boste izražali svojo ljubezen do narave in uživali v mističnih odtenkih.

 

Dodatne informacije
Teža 110 g
Mnenja 0

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Denarnica Temni Listki”

Morda vam bo prav tako všeč…