Spletna trgovina

Videz denarnice na fotografiji je na spodnjem trikotnem delu - potisk temnih listkov umetno usnje, na zgornjem delu črno umetno usnje rebrastega vzorca. Denarnico si lahko oblikujete po svojih željah ali izberete dotično. Unikatna ženska Denarnica Temni Listki, bo očarala s svojim potiskom listkov v videzu črne, bele in sive barve. Navdihnjena z globokimi odtenki temnega listja dreves, ta denarnica prinaša občutek skrivnosti in naravne lepote. Izdelana je iz vrhunskega umetnega usnja, ki ji daje edinstven in trajen videz.
Denarnica Temni Listki
10. februarja, 2023
Videz denarnice na fotografiji je na spodnjem pasu - črno gladko umetno usnje, na srednjem pasu - rose gold zrcalo in na zgornjem pasu - črne bleščice. Denarnico si lahko oblikujete po svojih željah ali izberete dotično . Denarnica Rosegold Črna združuje klasično eleganco s sijočim rose gold poudarkom. Izdelana je iz kakovostnega umetnega usnja.
Denarnica Rosegold Črna
24. februarja, 2023

Denarnica Rosegold Listki

48,50  z DDV

Denarnica je dimenzij približno 20×10 cm.

Barve in kombinacije so po izbiri in jih lahko pripišete v opombe pri naročilu ali pa po elektronski pošti. Izberete lahko tudi med preostalimi kombinacijami – DENARNICE.

 

Na voljo po naročilu

Kategorija:
Opis

Denarnica rosegold listki je dimenzij približno 20×10 cm.

V notranjosti je:
– prostor za 12/15/18 kartic (nujno napisati željeno število v opombe, drugače bom upoštevala, da želite 12 kartic)
– sredinski žepek za kovance
– vmesni prozorni žepek za fotografije
– 4je prekati za gotovino in ostale papirčke

Denarnica je narejena iz kakovostnega umetnega usnja (skaj-a) in njena notranjost iz vodoodpornega poliestra.

Videz denarnice na fotografiji je na spodnjem trikotnem delu – črno gladko umetno usnje, na zgornjem delu potiskano umetno usnje videza rosegold, bež in črnih listkov. Denarnico si lahko oblikujete po svojih željah ali izberete dotično .

Kombinacije in barve so po želji in jih ustvarimo skupaj. Prosim, da v opombe pri potrditvi naročila, napišete željene barve in kombinacije in vaše dodatne zahteve.
Prav tako mi v opombe dopišite, na katerem kontaktu ste dosegljivi, za komunikacijo o izgledu končnega izdelka.
Po potrditvi naročila vas obvestim o predvidenem terminu dobave vašega naročenega izdelka.

Ročno delo izdelano v Sloveniji.

Unikatna ženska Denarnico Rosegold Listki vas bo prevzela s svojo kombinacijo listkov in črne barve. Navdihnjena z nežnimi listki dreves, ta denarnica prinaša občutek harmonije in prefinjenosti, obogatena s sijočim črnim detajlom. Izdelana iz vrhunskega umetnega usnja.

Glavne značilnosti Denarnice Rosegold Listki:

1. Harmonija Barv: Denarnica Rosegold Listki navdušuje z izjemno harmonijo med sijočim rosegold detajlom in nežnimi listki. Ta kombinacija barv jo naredi izjemno elegantno.

2. Kakovostna Izdelava: Vsaka Denarnica Rosegold Listki je ročno izdelana s pozornostjo do detajlov. Uporaba visokokakovostnih materialov zagotavlja trpežnost in izjemno kakovost izdelka.

3. Praktičnost: Denarnica nudi več predelkov za kartice, ločen prostor za bankovce in priročen žep za kovance.

4. Povezava z Naravo: Slika listkov na denarnici vas poveže z naravo. Je popolno darilo za vse ljubitelje narave in elegance.

5. Darilo, ki Bo Zapeljalo Srce: Denarnica Rosegold Listki je prekrasno darilo za vaše najdražje, ob rojstnih dnevih, obletnicah ali posebnih priložnostih. Prinaša ljubezen, ki traja.

Odkrijte edinstveno lepoto Denarnice Rosegold Listki, ki vam bo prinašala veselje v vsakem trenutku. Z njo boste izražali svoj čut do narave in ljubezen do estetike.

Dodatne informacije
Teža 110 g
Mnenja 0

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Denarnica Rosegold Listki”

Morda vam bo prav tako všeč…