Spletna trgovina

Videz denarnice na fotografiji je na spodnjem pasu - črno gladko umetno usnje, na srednjem pasu - rose gold zrcalo in na zgornjem pasu - črne bleščice. Denarnico si lahko oblikujete po svojih željah ali izberete dotično . Denarnica Rosegold Črna združuje klasično eleganco s sijočim rose gold poudarkom. Izdelana je iz kakovostnega umetnega usnja.
Denarnica Rosegold Črna
24. februarja, 2023
torba mini urška, manjša črno srebrna kombinacija torbice za mobi, denarnico in par malenkosti z nastavljivo naramnico s ketnico
Torba Mini Urška
4. marca, 2023

Denarnica Pisani Listki

48,50  z DDV

Denarnica je dimenzij približno 20×10 cm.

Barve in kombinacije so po izbiri in jih lahko pripišete v opombe pri naročilu ali pa po elektronski pošti. Izberete lahko tudi med preostalimi kombinacijami – DENARNICE.

 

Na voljo po naročilu

Kategorija:
Opis

Denarnica Pisani Listki je dimenzij približno 20×10 cm.

V notranjosti je:
– prostor za 12/15/18 kartic (nujno napisati željeno število v opombe, drugače bom upoštevala, da želite 12 kartic)
– sredinski žepek za kovance
– vmesni prozorni žepek za fotografije
– 4je prekati za gotovino in ostale papirčke

Denarnica je narejena iz kakovostnega umetnega usnja (skaj-a) in njena notranjost iz vodoodpornega poliestra.

Videz denarnice na fotografiji je na spodnjem trikotnem delu – črno bleščeče umetno usnje, na zgornjem delu potiskano umetno usnje videza barvnih listkov. Denarnico si lahko oblikujete po svojih željah ali izberete dotično .

Kombinacije in barve so po želji in jih ustvarimo skupaj. Prosim, da v opombe pri potrditvi naročila, napišete željene barve in kombinacije in vaše dodatne zahteve.
Prav tako mi v opombe dopišite, na katerem kontaktu ste dosegljivi, za komunikacijo o izgledu končnega izdelka.
Po potrditvi naročila vas obvestim o predvidenem terminu dobave vašega naročenega izdelka.

Ročno delo izdelano v Sloveniji.

Denarnica Pisani Listki je edinstvenega izgleda in vas bo očarala s svojim živahnim videzom. Izdelana je iz vrhunskega umetnega usnja, ki ji zagotavlja obstojnost in privlačen videz.

Glavne značilnosti Denarnice Pisani Listki:

1. Barviti videz listkov: Denarnica Pisani Listki združuje čarobnost narave z umetniškim izrazom. Razigrani in pisani listki ustvarjajo vizualni spektakel.

2. Kakovostna Izdelava: Vsaka Denarnica Pisani Listki je skrbno in vrhunsko izdelana. Kvalitetni materiali zagotavljajo, da bo denarnica dolgotrajna in brezhibna.

3. Praktična in Prostorna: Kljub svoji standardni zasnovi, denarnica nudi dovolj prostora za vaše kartice, denar in druge drobnarije.

4. Izraz Vaše Kreativnosti: Z Denarnico Pisani Listki boste izstopali s svojim edinstvenim in kreativnim stilom. Je izraz vaše ljubezni do narave in živahnih barv.

5. Darilo, ki Navdušuje Vse Generacije: Denarnica Pisani Listki je odlično darilo za vse generacije. Presenetite svoje najdražje s to živahno barvno izbiro, ob posebnih priložnostih ali brez posebnega razloga.

Izrazite svojo ljubezen do barv in narave z Denarnico Pisani Listki. S svojim unikatnim izgledom bo pritegnila pozornost in navdušila vse, ki cenijo živahnost barv in ljubezen do narave.

Dodatne informacije
Teža 110 g
Mnenja 0

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Denarnica Pisani Listki”

Morda vam bo prav tako všeč…