Spletna trgovina

Elegantna črna Torba Milly Dimenzije približno 26×30x8 cm Torba je narejena iz kakovostnega umetnega usnja (skaj-a) in sicer spodnji del torbe krasi črn vzorec rožic, pod pokrovom se nežno kažejo črne bleščice, pokrov pa je narejen iz gladke črne barve, kakovostnega umetnega usnja. Torba je prostorna in ima veliko žepkov in prostorčkov in sicer: - na hrbtnem delu je odprti žepek, ki se zapre z magnetom - v notranjosti ima dva prostora in sicer en se zapira z zadrgo, drugi je odprt - odprti del ima še dva žepka za ključe in mobi. Zgornji del torbe se pokrije s pokrovom na magnet. Spodnji del torbe ima dodano trdilo.
Torba Milly
15. junija, 2023
Mini Torbica Za Inhalator z majhnim karabinčkom
Mini Torbica Za Inhalator
17. septembra, 2023

Darilni Bon 100

100,00  z DDV

Darilni bon 100 eur

Po nakupu darilnega bona, boste prejeli elektronsko sporočilo z DARILNIM BONOM in personalizirano KODO KUPONA, ki jo vpišite lastnoročno v roza okvirček na sprednji strani darilnega bona.

S to kodo kupona, bo darilni bon možno vnovčiti pri nakupu.

Izberete lahko več darilnih bonov in jih združite v željeno vrednost.

*Darilni boni se pošiljajo po elektronski pošti. V primeru, da bi želeli, da se vam pošlje tudi fizično na vaš naslov, le to pripišite v opombe pri naročilu.

Kategorija:
Opis

Darilni bon 100 eur – ste v iskanju idealnega darila, ki bo razveselil vaše najdražje? Podarite jim izkušnjo izbire izdelkov po lastni želji z Darilnim bonom Homemade Bags with Love v vrednosti 100 EUR. Ta darilni bon je vstopnica v svet prefinjenih in unikatnih torbic, nahrbtnikov in modnih dodatkov, ki jih ustvarjam z ljubeznijo.

Obdarjujte, razveselite in razvajajte svoje najdražje in jim podarite DARILNI BON v željeni vrednosti za nakup unikatnega darila, ki si ga bo obdarjenka ali obdarjenec izbral sam.

Darilni bon lahko unovčite samo v spletni trgovini www.homemadebagswithlove.si.
Darilni bon je veljaven 12 mesecev od dneva nakupa.

Menjava za gotovino ni mogoča.

Zakaj izbrati Darilni bon Homemade Bags with Love:

1. Neskončne Možnosti Izbire: Darilni bon v vrednosti 100 EUR omogoča prejemniku, da si izbere izdelek, ki najbolj odraža njegov osebni stil in okus. Na voljo so ročno izdelane torbice, nahrbtniki, denarnice in še več.

2. Unikatne in Kvalitetne Kreacije: Naša kolekcija izdelkov je ročno izdelana s pozornostjo do detajlov in uporabo najboljših materialov. Vsak izdelek izžareva edinstvenost, kakovost in izrazito obliko.

3. Darilo z Osebno Noto: Darilni bon Homemade Bags with Love je popolna izbira, če želite svojim najdražjim omogočiti osebno izbiro darila, ki jih bo spominjalo na vašo skrbno izbrano pozornost.

4. Enostaven in Hitro Dostopen: Darilni bon je enostaven za naročilo in hitro dostopen. Po zaključku nakupa prejmete darilni bon v digitalni obliki, ki ga lahko natisnete ali pošljete prejemniku po e-pošti.

Kako darilni bon uporabiti:

1. Po prejemu darilnega bona prejemnica/prejemnik obišče našo spletno stran.
2. Izbere si želen izdelek (ali izdelke), ki ji/mu najbolj ustreza.
3. Ob zaključku nakupa v košarico vpiše kodo darilnega bona, s tem pa se vrednost darilnega bona samodejno odšteje od celotnega zneska nakupa.

Podarite unikatno darilo, ki bo vašim najdražjim omogočilo, da si izberejo svoj unikatni izdelek, in jim polepšajte trenutke z Darilnim bonom Homemade Bags with Love. Razvajajte jih z edinstveno izkušnjo izbire izdelkov, ki so ustvarjeni z ljubeznijo.

Mnenja 0

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni Bon 100”