Spletna trgovina

Ste v iskanju idealnega darila, ki bo razveselil vaše najdražje? Podarite jim izkušnjo izbire izdelkov po lastni želji z Darilnim bonom Homemade Bags with Love v vrednosti 20 EUR. Ta darilni bon je vstopnica v svet prefinjenih in unikatnih torbic, nahrbtnikov in modnih dodatkov, ki jih ustvarjam z ljubeznijo.
Darilni Bon 20
7. novembra, 2019

Darilni Bon 10

10,00  z DDV

Darilni bon 10 eur

Po nakupu darilnega bona, boste prejeli elektronsko sporočilo z DARILNIM BONOM in personalizirano KODO KUPONA, ki jo vpišite lastnoročno v roza okvirček na sprednji strani darilnega bona.

S to kodo kupona, bo darilni bon možno vnovčiti pri nakupu.

Izberete lahko več darilnih bonov in jih združite v željeno vrednost.

*Darilni boni se pošiljajo po elektronski pošti. V primeru, da bi želeli, da se vam pošlje tudi fizično na vaš naslov, le to pripišite v opombe pri naročilu.

Kategorija:
Opis

Darilni bon 10 eur – ste v iskanju idealnega darila, ki bo razveselil vaše najdražje? Podarite jim izkušnjo izbire izdelkov po lastni želji z Darilnim bonom Homemade Bags with Love v vrednosti 10 EUR. Ta darilni bon je vstopnica v svet prefinjenih in unikatnih torbic, nahrbtnikov in modnih dodatkov, ki jih ustvarjam z ljubeznijo.

Obdarjujte, razveselite in razvajajte svoje najdražje in jim podarite DARILNI BON v željeni vrednosti za nakup unikatnega darila, ki si ga bo obdarjenka ali obdarjenec izbral sam.

Darilni bon lahko unovčite samo v spletni trgovini www.homemadebagswithlove.si.
Darilni bon je veljaven 12 mesecev od dneva nakupa.

Menjava za gotovino ni mogoča.

Zakaj izbrati Darilni bon Homemade Bags with Love:

1. Neskončne Možnosti Izbire: Darilni bon v vrednosti 10 EUR omogoča prejemniku, da si izbere izdelek, ki najbolj odraža njegov osebni stil in okus. Na voljo so ročno izdelane torbice, nahrbtniki, denarnice in še več.

2. Unikatne in Kvalitetne Kreacije: Naša kolekcija izdelkov je ročno izdelana s pozornostjo do detajlov in uporabo najboljših materialov. Vsak izdelek izžareva edinstvenost, kakovost in izrazito obliko.

3. Darilo z Osebno Noto: Darilni bon Homemade Bags with Love je popolna izbira, če želite svojim najdražjim omogočiti osebno izbiro darila, ki jih bo spominjalo na vašo skrbno izbrano pozornost.

4. Enostaven in Hitro Dostopen: Darilni bon je enostaven za naročilo in hitro dostopen. Po zaključku nakupa prejmete darilni bon v digitalni obliki, ki ga lahko natisnete ali pošljete prejemniku po e-pošti.

Kako darilni bon uporabiti:

1. Po prejemu darilnega bona prejemnica/prejemnik obišče našo spletno stran.
2. Izbere si želen izdelek (ali izdelke), ki ji/mu najbolj ustreza.
3. Ob zaključku nakupa v košarico vpiše kodo darilnega bona, s tem pa se vrednost darilnega bona samodejno odšteje od celotnega zneska nakupa.

Podarite unikatno darilo, ki bo vašim najdražjim omogočilo, da si izberejo svoj unikatni izdelek, in jim polepšajte trenutke z Darilnim bonom Homemade Bags with Love. Razvajajte jih z edinstveno izkušnjo izbire izdelkov, ki so ustvarjeni z ljubeznijo.

Mnenja 0

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni Bon 10”