Spletna trgovina

obesek Gold Butterfly with Star
Gold Butterfly with Star
27. avgusta, 2022
Obesek colorful stars za ključe ali kot okrasek za torbico, z metuljem in zvezdicama v zlato črni kombinaciji. Obesek se pripne s karabinom.
Colorful Stars
27. avgusta, 2022

Blue Butterfly with Paw

8,40  z DDV

Obesek z metuljem in tačko je iz nerjavečega jekla, meri približno 5 cm.

Na obesku je karabin za pripenjanje na ključe ali torbico.

Barve kovinskih delov, kot na fotografijah so:
– srebrna verižica, srebrna tačka, moder metulj
– srebrn karabin

Obesek bo dostavljen izključno preko Pošte Slovenije, opremljen bo s sledilno številko in bo predan v poštni nabiralnik.

Na zalogi

Opis

Kovinski obesek Blue butterfly with paw iz nerjavečega jekla, je možno pripeti na ključe, ali ga uporabiti kot dodatek in popestritev torbice in nahrbtnika.

Obesek blue butterfly with paw je lahko prekrasno darilo za rojstni dan, poseben dogodek ali obletnico. Predvsem pa je lahko ta obesek posebno darilo za ljubitelje metuljev in zvezdic.

Zaradi majhnih delov, ni primeren za majhne otroke, saj se ne uporablja kot igrača ampak je modni dodatek.

Preglej še preostale obeske – TUKAJ

Več fotografij in video posnetkov je možno pogledati na INSTAGRAMU ali na FACEBOOKU.

V primeru, da želite ustvariti obesek po svojih željah in mu dodati obeske s pomenom, ki si jih želite, pa to lahko naredite TUKAJ

*Zvezdice polne sijaja, svetijo pot, ki jo odkrivamo in razsvetljujejo misli. Zvezdice polnijo naše življenje s srečo, spomini, objemi, velikimi koraki, kot tudi predstavljajo zvezdice v našem življenju.

<*> Majhni metulji v nas, nas spomnijo na preobrazbo v življenju. Metulji predstavljajo preporod, transformacijo, novo obdobje, srečo, lahkotnost, …

“@“ Kosmate tackę, ki nas spremljajo ali na zemlji ali visoko na nebu, polnijo kosmato ljubezen. Tačke pa so vse naše majhne ali velike kosmate tačke, ki nam oblikujejo življenje na bolje.

Mnenja 0

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blue Butterfly with Paw”

Morda vam bo prav tako všeč…