🦋🐾🌟 OBESKI S POMENOM

torbe bubble
Kako je nastala kolekcija Bubble
17. aprila, 2022
Zakaj je taka cena
14. septembra, 2022
torbe bubble
Kako je nastala kolekcija Bubble
17. aprila, 2022
Zakaj je taka cena
14. septembra, 2022

Obeski so moja želja že dolgo, saj sem si vedno želela popestriti in personalizirati torbice, nahrbtnike in ponuditi obeske za na ključe v malo bolj posebni izvedbi.

Verjamem, da imamo čisto vsi neke simbole oz znake, ki jih povezujemo z najlepšimi dogodki v življenju, kot s tistimi težjimi dogodki, ki jih pa vseeno želimo ohraniti v spominu.


🦋
Meni osebno predstavlja metulj transformacijo, ki me opomni na čudovito obdobje, ki sem ga prebrodila in kjer so se rodile čisto nove ideje in me spodbudile, da spremenim svoje življenje na bolje. Prav tako mi predstavlja to čarobnost, ki jo nudi in kreativnost, s katero me spodbuja k novostim.

Verjamem, da je tudi za vas metulj nekaj posebnega in vas spomni na najlepše trenutke v življenju in ker si vedno želimo take trenutke ohraniti v najlepšem spominu in ga imeti vedno ob sebi, so prav metulji del obeskov, ki so nastajali.


🐾
Med njimi so tudi tačke, majhne kosmate tačke, ki nam lepšajo dneve in trenutke in nam kažejo kako veliko ljubezni premorejo in prav tako koliko je premoremo mi do njih.

Mogoče je med tačkami tudi tista, ki nas je žal zapustila in si jo želimo ohraniti v spominu, pa čeprav je težko, verjamem, da je to en izmed najlepših spominov.

Zato torej je tudi tačka del teh obeskov, ki so nastali, da vam omogočim, da si ustvarite obesek, ki bo imel velik pomen in vas bo spomnil na svojega kosmatinca.


🌟
Zadnja in nič manj pomembna je pa zvezdica. Zvezdica, ki sveti in v nas prebuja ves sijaj in nas spominja na naše majhne sončke, ki nam polnijo srce in opominja, kako je svet lep.

Jaz verjamem v to, da imamo vsi v sebi eno majhno zvezdico, ki jo gojimo in negujemo in prav je, da ne pozabimo, da je ona tista, ki nas dela srečnejše. Ko pa se želimo spomniti na naše najbljižje, ki so nas žal zapustili, pa verjamem, da vsi iščemo tisto zvezdico na nebu, da nas pomiri in poveže z njimi.Ja, obeski imajo veliko moč, moč, da nam prikličejo najlepše spomine, da nas opomnijo, da smo prečudovite zvezdice, da nam vlijejo moč, da sprejmemo nove poti in se transformiramo kot metulji in polnijo srce z ljubeznijo kosmatih tačk.

Želim si, da si ustvarite svoj obesek in ga obkrožite z vso ljubeznijo do izbranih simbolov, saj verjamem, da si lahko tako velikokrat prikličemo nasmeh na obraz, pa četudi je tako težko. Postanejo lahko naš opomnik na srečne dni in ljubljene osebe ali živalice.

Razveselite lahko svoje prijateljice, jim podarite pomensko močne obeske, ki jih prilagodite njihovim značajem ... kako prekrasno darilo, ko hočete povedati nekomu, da je prekrasna zvezdica, ki je zasijala v vašem življenju.

Zakaj pa nebi okrasile svojo torbico ali nahrbtnik s črko vašega otroka, da vas spremlja venomer in vas ob pogledu na obesek spomni in pogreje srce in nariše nasmeh na obraz.Vedite pa, da je trenutno omejeno število obeskov, nekaj sem jih pripravila že sama, ostale prepuščam na izbiro vam, da si jih prilagodite, kot si želite.

Veselim se vaših izbir in komaj čakam, da pokukate in izberete svojega 💜
Anja - HomemadeBagsWithLove 💜

Dodaj odgovor